Ознака: купишта

По собиранките на отворено упорно се оставаат купишта смет

Евидентни се сликите од расфрлано ѓубре, лименки, шишиња, хартии од собиранки на младите, но и од повозрасни посетители на Водно, парк-шумата Гази Баба и...