-1.6 C
Skopje
16.11.2018 - 4:49

Ознака: кумство

Кум без кумство

„Нова Македонија“ во неколку продолженија ќе објави извадоци од книгата „Македонија не е Грција“ од турскиот автор Ердоган Ознал. Книгата е напишана врз...