-4.2 C
Skopje
19.1.2022 - 23:35

Ознака: културно-цивилизациски идентитети

Македонија и Македонците: географски или историски и културно-цивилизациски идентитети

(Посветено на неговата екселенција Кристијан Тимоние) Од 1990 година наваму, до денес, од онаа силна плејада од западни амбасадори кај нас не паметам ни еден...