Ознака: културно-туристичка манифестација

Дванаесетта „Костенијада“ во Македонски Брод

На 15-ти ноември во Македонски Брод по дванаесетти пат ќе се одржи културно-туристичка манифестација „Костенијада 2019“, на која ќе земат учество повеќе културно-уметнички друштва...