0.8 C
Skopje
21.1.2022 - 12:41

Ознака: културно наследство

Скопје град за регенерација на културното наследство

Во рамките на европскиот проект Регенерација и оптимизација на културното наследство во креативните градови (РОК) планирани се многубројни активности. Во нив ќе бидат инволвирани...

Кривична за ексдиректорот на Управата за заштита на културното наследство

Против П.К., поранешен директор на Управата за заштита на културното наследство, Управата за финансиска полиција поднесе кривична пријава до ОЈО за гоненење организиран криминал...