-2.3 C
Skopje
27.1.2022 - 9:24

Ознака: културно- историското

Меѓународен симпозиум за културно-историското минато на Кратово и Кратовско

„Културно-историското минато на Кратово и Кратовско“ е насловен Меѓународниот симпозиум што се одржа вчера во Кратово, а на кој присуствуваа голем број гости од...