7.8 C
Skopje
6.12.2021 - 22:54

Ознака: култури

Средношколците ги уриваат стереотипите за различните култури

Идејата на проектот „Сите сме различни, сите заедно сме Европа“, поддржан од Националната агенција за европски образовни програми и мобилност на Македонија во рамките...

Проклетството на малите култури

Иако Балканот е само географски поим, тој често има негативна конотација во остатокот од светот, поради што останува занемарен фактот дека тука се создава...