Ознака: куклеш

Отворена прва градинка во Куклиш

Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, и градоначалникот на Струмица, Коста Јаневски, денеска ја отворија новоизградената градинка во село Куклиш. Капацитетот на...