31.8 C
Skopje
25.6.2021 - 12:54

Ознака: КУБАНСКИТЕ

Кубанците развиваат свои вакцини

Колку што сум упатен лично, здравствениот систем им е совршен. Тоа го знам од времето кога бев на универзитетот „Харвард“, кога кажуваа дека идеални...