2.1 C
Skopje
30.3.2020 - 10:12

Ознака: Кубанска вечер

Кубанска вечер во Прилеп

Кубанска вечер (Son Flamenco) ќе се одржи вечерва од 20 часот во големата сала на ЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп. Посетителите ќе имаат исклучително...

„Кубанска вечер“ на „Охридско лето“

Популарни кубански танци од најразлични жанрови ќе понуди „Екос Фламенго“ групата во рамки на „Кубанската вечер“ предвидена за 26-тиот ден од годинешното фестивалско издание...