4.8 C
Skopje
2.12.2021 - 13:54

Ознака: крстозбор

Во затворот на слободата

Јас отсекогаш, среде затворот на слободата, сум се чувствувал неразумно, глупаво, безумно и бесмислено. Затоа што меѓучовечките односи среде оваа модерна изопаченост наречена цивилизација...