29.8 C
Skopje
27.9.2021 - 18:05

Ознака: крлеж

Заштитете го вашето куче од каснување од крлеж

Кучињата се особено подложни на каснување од крлежи и на болести што тие ги пренесуваат, па затоа е потребно да се преземат сите мерки...