22.6 C
Skopje
22.8.2019 - 0:45

Ознака: Крлежи

Крлежите демнат од секоја грмушка

Наездата од крлежи во шумите и ливадите поради топлото и влажно време, не претставува голема опасност за човекот, доколку крлежот не е заразен со...

Собните билки опасни за милениците

Освен што му даваат посебен шмек на секој простор, собните билки го прочистуваат воздухот и ги намалуваат нивото на стрес и напнатоста. Ако сте во...