-4.2 C
Skopje
19.1.2021 - 23:25

Ознака: Кристиан Тимоние

Видливост и конкретни ефекти за граѓаните

Според најавите, новата методологија треба да биде објавена токму денеска од страна на Европската комисија (ЕК). Францускиот амбасадор Кристиан Тимоние вели дека новата методологија...

Како гледа Европа на францускиот нон пејпер

За неформалниот документ што се однесува на идното проширување на ЕУ, а и на Македонија, нашиот весник побара мислење од дипломатските претставници на повеќе...