-2 C
Skopje
23.2.2019 - 6:27

Ознака: Криница-Здруј

Кога Истокот се среќава со Западот

На првиот ден од форумот во Криница-Здруј преовладуваа прашања поврзани со европските случувања и иднината на Унијата. Интересно, официјални јазици на форумот на кои...