19.8 C
Skopje
20.6.2021 - 23:48

Ознака: криминална

Европол растури меѓународна криминална мрежа

Во заедничка акција на 34 земји, вклучувајќи ја и Македонија, минатата недела беа уапсени 166 лица во операција против организиран и тежок меѓународен криминал...