Ознака: Криење

Со криење на коронавирусот се зголемуваат причините за компликации и смртност

И по осум месеци од појавата на коронавирусот во Македонија, сѐ уште граѓаните на Општина Кичево не ги прифаќаат сериозно апелите, да не ги...

Кризниот штаб Битола апелира да не се кријат контактите со заболените

На денешната седница на Кризниот штаб во Битола е заклучено да се почитиваат мерките за заштита од пандемијата и да не се кријат контактите....

Криење на наказата

Во ова време на гласно семиотичко дрдорење по сите комуникациски канали на општеството, кога никој веќе не бара збор туку самиот си го зема...

По 23 години криење поради силување на девојчиња, самиот се предаде...

Американската разузнавачка агенција (ФБИ) безуспешно го бараше Вејн Артур Силсби 23 години, а овој петок тој се појави во полицискиот оддел во Орегон и...

Криењето е најголемиот талент на мачките

Сите сопственици на мачки имаат забележано дека нивните миленици одвреме-навреме знаат да исчезнат без трага. И покрај тоа што ги знаете сите места во...