Ознака: криење контакти

Криењето на контактите сериозен проблем во битката со пандемијата

Во Битола, според зборовите на директорката на Центарот за јавно здрваје, Елизабета Крстевска, состојбата со инфицираните од ковид-19 не е алармантна, сепак фактот што...