31.3 C
Skopje
17.9.2019 - 19:05

Ознака: „Криејтив индипендент“

Се урива митот за „чист“ уметник

Искуството на визуелните уметници од педесетина земји од светот, вклучувајќи и дел од македонските, ја демистифицира економската бенефиција од тоа да се биде уметник Новите...