Ознака: крзно

Во Барселона одржан протест против трговијата со крзно

Во Барселона беше одржан протест против употребата на животинско крзно и кожа. Демонстрантите протестираа во центарот на Барселона, легнати голи и прекриени со вештачка...

Најголемите мачки на светот се нежни и ведри суштества

Титулата најголема мачка на светот ѝ припаѓа на расата мејн кун, која достигнува тежина од 11 килограми Постојат многу видови мачки: мали, без крзно, брзи,...