Ознака: кредитни продукти

НЛБ Банка ја проширува кредитната понуда со два нови кредитни продукти...

Ве информираме дека НЛБ Банка АД Скопје воведe две нови кредитни линии за клиенти-правни лица за реализација на долгорочни инвестициони проекти. Понудата е креирана...