Ознака: креативноста

За креативноста не треба да има граници

За да бидете успешен наставник, важно е дауживате во својата работа, вели Велковска ОД МОЈ АГОЛ:Анета Велкоска, одделенска наставничка во ООУ „Браќа Миладиновци“, во скопската...

Што вели невронауката за креативноста

Креативноста се дефинира како акт на преточување нови и имагинативни идеи во реалноста. Таа претставува способност светот да се перципира на нов начин, да...