Ознака: „КреАрт“

Девет македонски уметници изложуваат виртуелно

Во секоја одделна театарска приказна тие ни ги отстапуваат своите креативни визуализации и ни овозможуваат материјализација на фантазијата, велат, меѓу другото, кураторите Јасминка Намичева...