18.3 C
Skopje
17.6.2019 - 3:22

Ознака: крводарителство

РЦУК Кичево ја одбележа годишнината со крводарителна акција

Годишнината од формирањето на Регионалниот центар за управување со кризи Кичево, беше одбележана и со традиционалната крводарителна акција, која денес се спроведе по шести...

Благодарници на крводарителите од Кичево за нивните јубилеи

Општинската организација на Црвениот крст Кичево, со мала свеченост денес го одбележа Денот на Црвениот крст на Македонија. На одбележувањето присутните најпрво ги поздрави...