Ознака: крајот

Нова влада до крајот на август

Ако се следат уставната рамка и членот 90 од Уставот, претседателот на државата треба да и го довери мандатот на партијата или коалицијата што...

(К)рајот е во келнерајот

СКИЦИ ЗА ЧОВЕКОТ Ниедна институција нема да стане подобра додека во неа не влезат подобри луѓе. Требаше да се затворат кафеаните, за келнерите да...

Албанија е на крајот на почетокот од пристапувањето кон ЕУ

Албанија е на „крајот на почетокот, а не на почетокот на крајот“ на пристапувањето кон Европската Унија, рече амбасадорот на блокот во Албанија, Луиџи...