28.8 C
Skopje
16.9.2021 - 18:21

Ознака: Кратки македонски филмови

Кратките македонски филмови излегуваат од депоата

Краткиот игран филм сам по себе претставува филмски жанр што е најмалку достапен до публиката. Oваа збирка е направена затоа што овие филмови заслужуваат...