16.8 C
Skopje
22.6.2021 - 7:11

Ознака: „КО-РА“

„Временските граници не постојат“, изложба во „Ко-ра“

Временските граници не постојат“ е насловот на меѓународната изложба на која учествуваат чешко-македонските уметници: Ленка Сарова Малиска, Карел Штаинер и Петра Јовановска. Изложбата е...

Изложби во галеријата „КО-РА“

Посетителите можат да посетат едновремено повеќе изложби, кои се во тек во салоните на галеријата „КО-РА“, почитувајќи ги сите мерки на претпазливост поради пандемијата....