Ознака: коњ

По Марко Крале само со коњ

Некои од жителите на Бутел се нервозни и револтирани затоа што со месеци поминуваат по раскопаната улица Марко Крале Со месеци останаа длабоки ископи во...

Држава за коњ!

Во драмата на Шекспир, кралот Ричард насред битка го губи својот коњ, очајно барајќи нов, подготвен да тргува со сопственото кралство. Иако е прифатено...

Се струполи коњ на фреквентен пат поради преоптовареност

Драма се случуваше доцна синоќа на асфалтот пред месноста Маренски уши. Поради преголем товар се лизна и падна коњ на патот Неготино – Кавадарци. Ветеринарниот...

Тркачки коњ избега во бар

Тркачки коњ влезе во бар во Шантили, Франција, откако избегал од шталата во која бил сместен. Животното турнало неколку маси пред да излезе, со...

Баба затекнала во дворот коњ што го нарачала нејзината внука преку...

Бабата на едно 13 годишно девојче во Велика Британија била шокирана кога во дворот затекнала коњ, кого нејзината внука го порачала преку интернет. Кралското друштво...