12 C
Skopje
20.9.2018 - 7:55

Ознака: коњи

Коњските коли не се тргнаа од скопските булевари

На полицајците навистина им е тешко да се справат во ваквите случаи, затоа што најчесто управувачите на запрежните коли немаат никаква легитимација По улиците на...