Ознака: КОЊИЧКИ

Триумф на Дуковска и на Аврамовиќ

КОЊИЧКИ СПОРТ - ПРВ ЈУНСКИ ТУРНИР ВО ПРЕСКОКНУВАЊЕ ПРЕЧКИ На теренот на коњичкиот клуб Анималс од Скопје во населбата Дрма (Идризово) се одржаа првиот Јунски...

Гроздановска најдобра кај сениорите

КОЊИЧКИ СПОРТ – ДРЕСУРНО ЈАВАЊЕ Според план-календарот за натпревари за 2022 година, на теренот на скопскиот КК Анималс, во населбата Дрма, се одржаа Мајскиот коњички...

Викендов првенства во дресурно јавање и во прескокнување пречки

КОЊИЧКИ СПОРТ На теренот на скопскиот коњички клуб Анималс од Скопје во населбата Дрма, денеска, од 10 часот, ќе одржи „Мајски коњички турнир“ и првото...

Гроздановска на водечката позиција

КОЊИЧКИ СПОРТ - ПО НОЕМВРИСКИОТ ТУРНИР На терените на Хиподром во Скопје, во организација на ККС Илинден, викендов се одржаа првиот Ноемвриски коњички турнир и...

Две први места за Гроздановска

КОЊИЧКИ СПОРТ - ПРВ ОКТОМВРИСКИ ТУРНИР Леонида Гроздановска, членка на коњичкиот клуб Анималс, освои две први места и едно второ на првиот Октомвриски коњички турнир,...

Најдобри Јовановиќ, Атанасовска, Димитриевска и Милошевски

КОЊИЧКИ СПОРТ На терените во Волково, во организација на коњичкиот клуб Вивакс од Скопје, се одржи четвртиот „Јулски коњички турнир“, како и 5-то коло од...

Двојна победа на Гроздановска

КОЊИЧКИ СПОРТ Леонида Гроздановска од клубот Анималс е двојна победничка на вториот Јулски коњички турнир, како и на второто коло од отвореното Лига-првенството на Македонија...

Најуспешни Атанасовска, Гроздановска, Реџепи и Дуковска

КОЊИЧКИ СПОРТ - ЈУЛСКИ ТУРНИР И ТРЕТО КОЛО НА ПРВЕНСТВОТО НА МАКЕДОНИЈА На терените во Волково изминатава сабота се одржаа Јулскиот коњички турнир и третото...

Доминација на Гроздановска и Јовановиќ

КОЊИЧКИ СПОРТ - МАЈСКИ ТУРНИР И ЛИГА-ПРВЕНСТВО Леонида Гроздановска со грлото Парадизо-Силвано од клубот Анималс и Зоран Јовановиќ со грлата Флика и Страординариа од клубот...

КК Анималс најуспешен на домашен терен

КК Анималс освои две први, три втори и едно трето место, а поединечно, на „Октомврискиот коњички турнир“ и во третото коло на Отвореното првенство...