Ознака: „Кој како се крсти“

„Кој како се крсти“ во Црна Гора?

За актуелните состојби во Црна Гора пренесуваме мислење на Срѓа Павловиќ, предавач на Катедрата за историја и класици на Универзитетот на Алберта во Едмонтон,...