Ознака: „Коштана“

„Коштана“ в недела на сцената на Долни Сарај во Охрид

Култниот мјузикл „Коштана“ од Борисав Станковиќ, во музичка адаптација на Влатко Плевнеш, кој се игра веќе десетина години и предизвикува голем интерес, публиката ќе...