Ознака: „Котур кафе и филм“

Концерт на „Проект Жлуст“ во „Котур кафе и филм“

По 10 години пауза, „Проект Жлуст“ ќе одржи концерт в среда, 27 номеври, од 21 часот во „Котур кафе и филм“. Ќе настапи со композициите...