38.8 C
Skopje
1.8.2021 - 15:02

Ознака: Костенијада

Десетта јубилејна „Костенијада-2018“ во Македонски Брод

Денес по десетти јубилеен пат, во Македонски Брод ќе се одржи културно-туристичката манифестација „Костенијада-2018“. На костенијадата се очекува присуство на неколку илјади гости од...