16.3 C
Skopje
7.4.2020 - 15:03

Ознака: Коста Хаџи – Антоновски

„Малиот битолски Монмартр“ со големи финансиски проблеми

Наместо со солзи радосници, како што вообичаено идејниот творец на Детското ликовно студио Коста Хаџи - Антоновски ги пречекуваше младите ликовни уметници од цел...