8.8 C
Skopje
28.11.2021 - 0:34

Ознака: Костантин Ѓеоѓиевски

Одржан првиот меѓувладин состанок на Комитетот за управување со сливот на...

Во Охрид се одржа првиот меѓувладин состанок на Комитетот за управување со сливот на Охридското езеро, согласно договорот меѓу Владата и Советот на министри...