8.9 C
Skopje
20.3.2019 - 21:17

Ознака: Косовци

Косовците жедни преку (Гази)вода

„Знам што сакате да слушнете, но не можам да ви кажам тоа. Доволно сум одговорен, но знам дека знаете колку се бориме за народот...