21.3 C
Skopje
21.9.2019 - 18:03

Ознака: Косово и Метохија

Британија ја спречува расправата во ОН

КОСОВО Велика Британија, која од 1 август го презема претседавањето со Советот за безбедност во Обединетите нации, има намера да го спречи одржувањето на редовната...

Белград не го прифаќа американскиот план за Косово

Претседателот на Одборот за Косово и Метохија во српскиот парламент, Милован Дрецун, вели дека постои огромен јаз меѓу Србите и Албанците, а помирувањето на...