Ознака: Космо

Отворање на нов Супер Тинекс и Космо парфимерија во Ист Гејт...

На денот на отворањето и во склоп на новиот трговски центар Ист Гејт Мол, компанијата Тинекс ги отвори вратите на две нови продавници, супермаркетот...

Најчудните имиња на децата на познатите: Космо, Гравитација или Милијарда!

Славните личности, како оние глобално познатите така и оние од нашето поблиско опкружување, имаат обичај на своите деца да им даваат многу необични имиња....