Ознака: Корона-тероризам

Корона-тероризам

Зад кулисите на кои, со филмска брзина, се менуваат сцените во кои се манифестираат подзаборавените човечки особини какви што се професионализмот, одговорноста, солидарноста, пожртвуваноста...,...