0.8 C
Skopje
26.10.2021 - 4:46

Ознака: „Коронаслем 9“

Македонски автори на „Коронаслем 9“

Македонските слемерки Елена Пренџова, Цветанка Колева и Марија Грубор и слемери Игор Трпчески и Горазд Китановски утре, во 18 часот, ќе настапат на онлајн...