Ознака: коронависур

И Амазонската дождовна шума погодена од коронавирусот

И Амазонската дождовна шума, значајна за балансирање на климата во светот и борбата против климатските промени, страда од пандемија на коронавирус која го забрза...

Во случај на евакуација Амбасадата во Кина е подготвена да ги...

Министерството за надворешни работи продолжува со редовното следење на состојбата во врска со ширењето на коронавирусот во Кина и мерките што се преземаат за...