19.8 C
Skopje
19.6.2021 - 23:59

Ознака: користат

Балканските лидери ја користат вакцинацијата за политички маркетинг

Партиските стратези ја препознаа имунизацијата како можност за нова маркетиншка кампања за придобивање на довербата на гласачите. Во медиумските извештаи наместо здравствениот аспект, во...

Антипиретиците не треба безрезервно да се користат!

Еден од првите симптоми речиси при секоја инфекција, независно дали е од вирусно (настинка, грип) или бактериско потекло, е секако покачена температура. Покачената температура...

Компаниите повеќе да ја користат медијацијата за решавање на споровите

Во состав на Сојузот на стопански комори (ССК) почнува да работи првиот Центар за медијација, чија цел е преку предавања и обуки да ги...