-2 C
Skopje
23.2.2019 - 12:31

Ознака: корисници

Корисниците стравуваат од повторно исклучување

Од општината Чаир, пак, велат дека испораката на топлинска енергија им била прекината неоправдано, затоа што долгот што го имале кон претпријатието уредно си...

Речиси два милиона корисници во мобилната телефонија

Во првите три месеци од годинава во мобилната телефонија се регистрирани 1.988.376 активни претплатници, за 1,78 проценти помалку споредено со истиот...

Зголемен бројот на корисници на Интернет, стагнација на Фејсбук

Во Македонија Интернет користат околу 1,5 милион лица или 75,9 отсто од населението, а милион (48 отсто) се приклучени на социјалната мрежа Фејсбук, покажуваат...

Протекувањето на информациите не го намали бројот на корисниците на Фејсбук

Бројот на оние што ги избришале своите профили е сосема занемарлив и компаниите, освен неколку исклучоци, како на пример „Плејбој“, продолжија да ја користат...

„Фејсбук“ во нови проблеми: Интерен допис разоткри циничен став кон корисниците

„Фејсбук“ денеска се соочи со нови проблеми откако во јавноста се појави интерен допис на еден од извршните директори во кој се заговара френетичен...