Ознака: копија

Научниците планираат да го претворат Марс во копија на...

Ако човештвото некогаш размисли за значајна и долгорочна колонизација на Марс, потребните ресурси ќе бидат огромни. За да се воспостави долгорочно човечко присуство на...