10.8 C
Skopje
28.10.2021 - 18:54

Ознака: копаоник бизнис форум

Азески за регионалната соработка – заедно сме посилни

Заедничкиот регионален пазар на Западен Балкан, кој го предвидува концептот на четирите слободи врз кои се заснова единствениот пазар на ЕУ - слободно движење...