Ознака: „Кончар“

Спасовски: Воведуваме европски и светски трендови во електроенергетската дејност

Со двата капитални проекти на МЕПСО, нов 400 киловолтен далекувод што ќе ги поврзува електропреносните системи на Северна Македонија и на Албанија и новата...