12.6 C
Skopje
25.2.2020 - 20:20

Ознака: концертна сала

Ања Ветерова настапи во најголемата концертна сала во Беркли

По успешниот настап во перформанс-центарот „Беркли“, Ветерова се подготвува за целовечерен концерт што ќе се одржи наскоро, а насловен е „Ноќ со Ања“ Македонската пејачка...