20.8 C
Skopje
6.6.2020 - 18:32

Ознака: конфузна состојба

Се издаваат и поништуваат наредби, вработените во МВР се во конфузна...

Претседателот на Македонскиот полициски синдикат, Марјан Кицев, и генералниот секретар Киро Трајковски остварија два одделни работни состаноци од кои еден со министерот за внатрешни...