-4.2 C
Skopje
21.1.2020 - 10:59

Ознака: конфлик

За едно обновување на Европа

Европскиот парламент треба да добие моќ да ги споделува одлуките со владите во клучните области, како што се фискалната политика, повеќегодишниот буџет или воспоставувањето...

„Блумберг“ му прогнозира нов конфликт на регионот

Според последната сеопфатна анализа на реномираната американска агенција „Блумберг“, следниот конфликт меѓу НАТО и Русија би можел да се случи токму овде, на Балканот,...